Reden voor verlaging koersdoel

Deutsche Bank heeft het koersdoel voor Just Eat Takeaway.com verlaagd van 23,00 naar 22,00 euro. Deze verlaging komt voort uit een herziening van de marktomstandigheden en de prestaties van het bedrijf. Ondanks de verlaging van het koersdoel handhaaft de bank het koopadvies voor het aandeel.

Marktontwikkelingen en concurrentie

De markt voor online maaltijdbezorging is de afgelopen jaren sterk gegroeid, maar wordt ook steeds competitiever. Just Eat Takeaway.com concurreert met grote spelers zoals Uber Eats, Deliveroo en Amazon Restaurants. Deutsche Bank houdt rekening met deze concurrentie en de mogelijke impact ervan op de winstgevendheid van Just Eat Takeaway.com.

Toekomstperspectief en groeimogelijkheden

Ondanks de uitdagingen in de markt, ziet Deutsche Bank nog steeds groeimogelijkheden voor Just Eat Takeaway.com. Het bedrijf heeft een sterke positie in verschillende Europese markten en heeft recentelijk ook uitgebreid naar de Verenigde Staten. Met de groeiende vraag naar gemakkelijke maaltijdbezorging, kan Just Eat Takeaway.com blijven profiteren van deze markttrend.

Aanbeveling van Deutsche Bank

Deutsche Bank handhaaft het koopadvies voor Just Eat Takeaway.com, ondanks de verlaging van het koersdoel. De bank gelooft nog steeds in het groeipotentieel van het bedrijf en ziet kansen voor verdere uitbreiding en succes in de toekomst. Beleggers die op zoek zijn naar een groeiaandeel in de online maaltijdbezorgingssector, kunnen Just Eat Takeaway.com overwegen als een interessante investeringsmogelijkheid.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*