Reden voor vertrek

CEO Jilko Andringa zal Brunel aan het einde van dit jaar verlaten. Dit maakte de specialistische detacheerder dinsdagochtend bekend.

De reden voor het vertrek van Jilko Andringa bij Brunel is nog niet bekendgemaakt. Het bedrijf heeft aangegeven dat er een zoektocht zal worden gestart naar een opvolger voor de CEO.

Jilko Andringa's bijdrage aan Brunel

Jilko Andringa heeft sinds zijn aantreden als CEO van Brunel in 2017 een significante bijdrage geleverd aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf. Onder zijn leiding heeft Brunel diverse nieuwe markten betreden en is de omzet gestaag gegroeid.

Toekomstplannen van Brunel

Ondanks het vertrek van Jilko Andringa, blijft Brunel zich richten op het realiseren van haar groeidoelstellingen en het versterken van haar positie in de markt. Het bedrijf zal zich blijven concentreren op het leveren van hoogwaardige detacheringsdiensten en het uitbreiden van haar internationale aanwezigheid.

Reactie van Jilko Andringa

In een verklaring heeft Jilko Andringa aangegeven dat hij met trots terugkijkt op zijn tijd bij Brunel en dankbaar is voor de mogelijkheid om het bedrijf te leiden. Hij kijkt uit naar nieuwe uitdagingen en kansen in zijn carrière.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*