Redenen voor afwijzing

Britvic heeft een vernieuwd bod van de Deens bierbrouwer Carlsberg afgewezen. Dit maakte de Britse frisdrankenproducent vrijdag bekend na mediaspeculaties.

Een van de redenen voor de afwijzing van het bod van Carlsberg is dat Britvic van mening is dat het bod niet de werkelijke waarde van het bedrijf weerspiegelt. Daarnaast gelooft Britvic dat het bedrijf zelfstandig een betere toekomst tegemoet kan gaan en dat het niet noodzakelijk is om te fuseren met een andere partij.

Eerdere overnamepogingen

Dit is niet de eerste keer dat Carlsberg heeft geprobeerd om Britvic over te nemen. In het verleden zijn er al verschillende pogingen gedaan, maar Britvic heeft deze altijd afgewezen. De frisdrankenproducent is van mening dat het bedrijf goed presteert en dat er geen reden is om te verkopen.

Toekomstplannen Britvic

Britvic heeft ambitieuze plannen voor de toekomst en wil blijven groeien in de markt voor frisdranken. Het bedrijf is bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en het uitbreiden van zijn merkenportfolio. Britvic gelooft dat het op eigen kracht kan blijven groeien en succesvol kan zijn in de markt.

Reactie Carlsberg

Carlsberg heeft nog niet gereageerd op de afwijzing van het bod door Britvic. Het is nog onduidelijk of de Deense bierbrouwer verdere stappen zal ondernemen om Britvic alsnog over te nemen. Het blijft dus afwachten hoe dit verder zal ontwikkelen en of er nog een mogelijkheid is voor een fusie tussen de twee bedrijven.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*