Redenen voor verandering in aanbevelingen

Retail Estates op kooplijst bij Kepler Cheuvreux, Ascensio niet langer favoriet

Kepler Cheuvreux heeft Retail Estates op de kooplijst gezet en Ascensio van de favorietenlijst gehaald. Dit blijkt uit een rapport van de Belgische bank dat op maandag werd gepubliceerd. Het koersdoel voor Retail Estates is verhoogd, terwijl het koersdoel voor Ascensio juist is verlaagd.

De redenen achter de wijzigingen in de aanbevelingen van Kepler Cheuvreux zijn niet expliciet genoemd in het rapport. Het is echter mogelijk dat de bank positiever is geworden over de vooruitzichten van Retail Estates en minder optimistisch is over Ascensio.

Positieve vooruitzichten voor Retail Estates

Retail Estates is een Belgische vastgoedvennootschap die zich richt op de verhuur van commercieel vastgoed, met een focus op winkelcentra en retailparken. Het bedrijf heeft een sterke portefeuille van vastgoedbeleggingen en profiteert van de groeiende vraag naar winkelruimte in België en Nederland.

Negatieve vooruitzichten voor Ascensio

Ascensio is ook actief in de vastgoedsector, maar richt zich meer op residentieel vastgoed en kantoorruimte. Mogelijk heeft Kepler Cheuvreux minder vertrouwen in de toekomstige groeimogelijkheden van Ascensio, waardoor het bedrijf van de kooplijst is gehaald.

Al met al lijkt het erop dat Kepler Cheuvreux meer vertrouwen heeft in de vooruitzichten van Retail Estates dan in die van Ascensio, wat heeft geleid tot de wijzigingen in de aanbevelingen en koersdoelen van de twee vastgoedbedrijven. Het is altijd belangrijk voor beleggers om op de hoogte te blijven van dergelijke ontwikkelingen en de redenering achter de aanbevelingen van analisten te begrijpen.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*