Resultaten ASR en NN

Futures duiden op fractioneel hogere opening op hectisch beursdagje

De futures op de Europese beurzen wijzen op een licht hogere opening na een turbulente handelsdag. Beleggers zullen de resultaten van verschillende bedrijven in de gaten houden, waaronder ASR, NN, Fugro, AF-KLM, SBM, en CM.com. Daarnaast zal ook de inflatie in de Verenigde Staten een rol spelen in het bepalen van de koers van de markten.

Verzekeraars ASR en NN zullen vandaag hun kwartaalcijfers presenteren. Beleggers zullen met interesse kijken naar de resultaten en de vooruitzichten van deze bedrijven, die een belangrijke rol spelen in de financiële sector.

Fugro en AF-KLM

Ook de resultaten van bodemonderzoeker Fugro en luchtvaartmaatschappij AF-KLM zullen vandaag bekend worden gemaakt. Beleggers zullen letten op hoe deze bedrijven hebben gepresteerd in een moeilijke economische context, met name in de luchtvaartsector die zwaar getroffen is door de coronapandemie.

SBM en CM.com

Olie- en gasbedrijf SBM en technologiebedrijf CM.com zullen eveneens hun cijfers delen vandaag. Beleggers zullen kijken naar hoe deze bedrijven hebben weten te manoeuvreren in een snel veranderend zakelijk landschap, en hoe zij zich hebben aangepast aan de nieuwe realiteit van werken op afstand en digitalisering.

Inflatie in de VS

Daarnaast zal de inflatie in de Verenigde Staten een belangrijke rol spelen op de financiële markten vandaag. Beleggers zullen kijken naar de cijfers om te bepalen hoe de Federal Reserve mogelijk zal reageren en welke impact dit kan hebben op de rentetarieven en de economie als geheel.

UMG en AMC bedanken Taylor Swift

In ander nieuws hebben Universal Music Group en AMC Theatres Taylor Swift bedankt voor haar bijdrage aan het succes van hun bedrijven. Swift heeft onlangs aangekondigd dat ze haar oude muziekcatalogus opnieuw zal opnemen en heeft daarmee voor een boost gezorgd in de verkoop van haar muziek en de populariteit van haar films in de bioscoop.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*