Royce Tostrams en Wouter Slot presenteren op de IEX Beleggersdag 2024

Op de IEX Beleggersdag 2024 zullen technisch analisten Royce Tostrams en Wouter Slot hun visie delen op de financiële markten en beleggingskansen. Beide sprekers hebben jarenlange ervaring en een bewezen staat van dienst in het analyseren van grafieken en trends.

Profiteer van vroegboekkorting

Voor beleggers die geïnteresseerd zijn in de presentaties van Tostrams en Slot is het nu mogelijk om een kaartje te kopen met een aantrekkelijke vroegboekkorting. Door tijdig een kaartje te bemachtigen, kunnen beleggers besparen op de toegangsprijs en verzekerd zijn van een plek bij de presentaties van deze gerenommeerde analisten.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de presentaties van Tostrams en Slot zullen zij ingaan op actuele ontwikkelingen op de financiële markten en hun verwachtingen voor de toekomst. Zij zullen verschillende grafieken en indicatoren gebruiken om hun analyses te onderbouwen en beleggers handvatten bieden voor het nemen van weloverwogen beleggingsbeslissingen.

Waar en wanneer?

De IEX Beleggersdag 2024 zal plaatsvinden op een nader te bepalen locatie en datum. Houd de website van IEX in de gaten voor meer informatie over het programma en de inschrijfmogelijkheden. Mis deze unieke kans niet om meer te leren over technische analyse en beleggen van twee experts in het veld.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*