Sterke groei in winst en beheerd vermogen

Van Lanschot Kempen heeft in 2023 een sterke groei doorgemaakt, waarbij zowel de winst als het beheerd vermogen zijn gestegen. Dit blijkt uit een recente update van de bank uit Den Bosch. De resultaten tonen aan dat het bedrijf succesvol is in het behalen van financiële doelstellingen en het aantrekken van nieuwe klanten.

Toename in winst

De winst van Van Lanschot Kempen is in het afgelopen jaar aanzienlijk toegenomen. Dit is grotendeels te danken aan een verbeterde prestatie van de verschillende divisies binnen de bank. De stijging in winst laat zien dat Van Lanschot Kempen goed gepositioneerd is om te profiteren van de huidige economische omstandigheden en markttrends.

Groei van het beheerd vermogen

Naast de toename in winst, heeft Van Lanschot Kempen ook een groei in het beheerd vermogen gezien. Klanten vertrouwen steeds meer op de expertise en dienstverlening van de bank, wat heeft geleid tot een stijging van het beheerd vermogen. Deze groei bevestigt het vertrouwen van klanten in Van Lanschot Kempen als een betrouwbare en deskundige partner voor hun financiële behoeften.

Toekomstperspectief

Met de positieve resultaten van het afgelopen jaar en de groeiende trend in winst en beheerd vermogen, ziet de toekomst er rooskleurig uit voor Van Lanschot Kempen. De bank blijft zich focussen op het leveren van hoogwaardige dienstverlening en het bieden van maatwerkoplossingen voor haar klanten. Dit zal naar verwachting bijdragen aan verdere groei en succes voor de bank in de komende jaren.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*