Sterke groei voor Just Eat Takeaway.com

Just Eat Takeaway.com heeft aangekondigd dat zij voor het lopende jaar een verdere verbetering van de resultaten verwachten. De maaltijdbezorger heeft een sterke groei doorgemaakt en weet zich goed staande te houden in de competitieve markt van maaltijdbezorging.

Strategische overnames en partnerships

Om hun marktpositie te versterken heeft Just Eat Takeaway.com de afgelopen tijd verschillende strategische overnames gedaan en partnerships gesloten. Zo hebben ze recentelijk een samenwerking aangekondigd met een grote fastfoodketen om hun aanbod te vergroten en hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Investeringen in technologie en duurzaamheid

Naast het uitbreiden van hun aanbod en partnerships, investeert Just Eat Takeaway.com ook flink in technologische ontwikkelingen en duurzaamheid. Zo hebben ze geïnvesteerd in nieuwe bestelapps en bezorgsystemen om de klantervaring te verbeteren en zijn ze bezig met het verminderen van hun ecologische voetafdruk door bijvoorbeeld elektrische bezorgscooters in te zetten.

Internationale expansie

Met het oog op verdere groei en ontwikkeling is Just Eat Takeaway.com ook actief bezig met internationale expansie. Ze hebben al een sterke aanwezigheid in verschillende Europese landen en zijn van plan om hun diensten uit te breiden naar nieuwe markten in Azië en Amerika.

Al met al ziet de toekomst er rooskleurig uit voor Just Eat Takeaway.com, met een focus op groei, innovatie en duurzaamheid om zo hun positie als marktleider in de maaltijdbezorging te verstevigen.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*