Sterke prestaties van Smart Manufacturing-systemen

TKH heeft in 2023 de omzet licht zien stijgen en de winst viel hoger uit dan verwacht, vooral dankzij de sterke prestaties van de divisie Smart Manufacturing-systemen. Dit bleek dinsdag uit cijfers van de Haaksbergse onderneming.

Omzetstijging en winstgroei

De omzet van TKH steeg in 2023 met 5%, wat resulteerde in een totale omzet van €1,2 miljard. De winst van het bedrijf groeide met 10% en kwam uit op €150 miljoen. Deze positieve resultaten waren voornamelijk te danken aan de divisie Smart Manufacturing-systemen, die een sterke groei liet zien.

Investeringen en innovatie

TKH heeft aangegeven dat het blijft investeren in innovatie om de groei van de Smart Manufacturing-divisie verder te stimuleren. Het bedrijf is van plan om nieuwe technologieën te ontwikkelen en te implementeren om de efficiëntie en productiviteit van de productiesystemen te verbeteren. Daarnaast zal TKH blijven investeren in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe marktkansen te identificeren en te benutten.

Toekomstplannen

Voor de toekomst heeft TKH ambitieuze plannen om de groei van de Smart Manufacturing-divisie voort te zetten. Het bedrijf wil zich blijven richten op het leveren van hoogwaardige oplossingen aan klanten en het versterken van zijn positie in de markt. TKH zal blijven investeren in technologische innovatie en het uitbreiden van zijn productportfolio om aan de groeiende vraag van klanten te voldoen.

Al met al lijkt de toekomst van TKH rooskleurig te zijn, dankzij de sterke prestaties van de Smart Manufacturing-divisie en de voortdurende focus op innovatie en groei.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*