Stevige groei voor Heijmans in 2023

Heijmans heeft in 2023 zowel de omzet als de winst flink zien stijgen. Dit kwam vrijdag naar voren uit de jaarcijfers van de bouwer. De omzet van Heijmans steeg met maar liefst 15% ten opzichte van het voorgaande jaar, wat resulteerde in een totaal van €2,5 miljard. Daarnaast wist het bedrijf ook de winst aanzienlijk te verhogen, met een stijging van 20% tot €120 miljoen.

Sterke prestaties in verschillende segmenten

De sterke groei van Heijmans was te danken aan solide prestaties in verschillende segmenten. Zo boekte de bouwer goede resultaten in zowel de woningbouw als de infrastructuurprojecten. Met name de stijgende vraag naar duurzame en energiezuinige woningen droeg bij aan de omzetgroei.

Duurzaamheid en innovatie als speerpunten

Heijmans heeft duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan en investeert dan ook flink in deze gebieden. Het bedrijf heeft diverse projecten lopen waarbij duurzame materialen en energiezuinige oplossingen worden toegepast. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan innovatieve bouwtechnieken om efficiënter en milieuvriendelijker te kunnen bouwen.

Toekomstplannen en vooruitzichten

Met de positieve jaarcijfers in 2023 kijkt Heijmans vol vertrouwen naar de toekomst. Het bedrijf heeft ambitieuze plannen om verder te groeien en te blijven innoveren binnen de bouwsector. Daarnaast blijft duurzaamheid een belangrijk speerpunt, waarbij Heijmans streeft naar het realiseren van CO2-neutrale bouwprojecten.

Al met al lijkt Heijmans goed op koers te liggen voor verdere groei en succes in de toekomst.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*