Strategie voor groei en rendement

Van Lanschot Kempen heeft aangekondigd dat het de komende jaren stevig wil blijven groeien met het beheerd vermogen. Dit wil de bank onder andere bereiken door overnames te doen en te profiteren van waardestijgingen van de beleggingen. Daarnaast heeft Van Lanschot Kempen zijn doelstelling voor het rendement op eigen vermogen verhoogd van 12 naar 18 procent.

Focus op overnames

Een belangrijk onderdeel van de groeistrategie van Van Lanschot Kempen is het doen van overnames. Door het overnemen van andere bedrijven kan de bank haar marktpositie versterken en nieuwe klanten aantrekken. Hiermee hoopt Van Lanschot Kempen niet alleen het beheerd vermogen te laten groeien, maar ook het rendement op eigen vermogen te verhogen.

Verwachtingen van beleggers

De aankondiging van Van Lanschot Kempen heeft positieve reacties gekregen van beleggers. De verhoging van de doelstelling voor het rendement op eigen vermogen laat zien dat de bank ambitieus is en streeft naar groei en winstgevendheid. Beleggers zijn dan ook optimistisch gestemd over de toekomst van Van Lanschot Kempen en zien kansen voor verdere groei in de komende jaren.

Toekomstige groeikansen

Naast overnames en waardestijging van beleggingen ziet Van Lanschot Kempen ook andere groeikansen voor de toekomst. Zo wil de bank zich meer gaan richten op duurzame beleggingen en maatschappelijk verantwoord investeren. Door in te spelen op de groeiende vraag naar duurzame beleggingen, hoopt Van Lanschot Kempen haar marktpositie te versterken en nieuwe klanten aan te trekken.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*