Terugblik op de beursweek

In de IEX BeleggersPodcast wordt deze week de beursontwikkelingen besproken door Pieter Kort, econoom Edin Mujagic en hoofd Beleggersdesk Hildo Laman. Ze kijken terug op de gebeurtenissen op de beurs en bespreken wat dit kan betekenen voor beleggers.

Invloed van geopolitieke ontwikkelingen

Een van de onderwerpen die aan bod komt, is de invloed van geopolitieke ontwikkelingen op de beurs. De spanningen tussen verschillende landen kunnen een grote impact hebben op de beurskoersen. Edin Mujagic geeft zijn visie op hoe beleggers hiermee om kunnen gaan en waar zij op moeten letten.

Economische cijfers en bedrijfsresultaten

Daarnaast wordt er gesproken over de recente economische cijfers en bedrijfsresultaten die zijn gepubliceerd. Deze gegevens kunnen een indicatie geven van de gezondheid van de economie en de prestaties van bedrijven. Hildo Laman deelt zijn analyse van deze cijfers en bespreekt welke trends er zichtbaar zijn.

Tips voor beleggers

Tot slot worden er tips gegeven voor beleggers die willen inspelen op de huidige marktontwikkelingen. Pieter Kort, Edin Mujagic en Hildo Laman delen hun inzichten en adviezen voor beleggers die hun portefeuille willen optimaliseren en rendement willen behalen.

Luister naar de IEX BeleggersPodcast voor meer diepgaande analyses en inzichten over de beursontwikkelingen en hoe beleggers hierop kunnen inspelen.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*