UBS AM gaat voor opkomende markten

Plus: ABN AMRO Investment Solutions wint grote prijs

ABN AMRO Investment Solutions heeft onlangs de prestigieuze Lipper Fund Award gewonnen voor hun uitstekende prestaties op het gebied van vermogensbeheer. De award erkent de inspanningen van ABN AMRO om klanten te helpen bij het behalen van hun financiële doelstellingen en het maximaliseren van rendementen op hun investeringen. Dit is een grote prestatie voor ABN AMRO en een bevestiging van hun toewijding aan uitmuntendheid in de financiële sector.

UBS Asset Management heeft aangekondigd dat ze hun focus zullen verleggen naar opkomende markten, waar ze kansen zien voor groei en rendement. Met de toenemende volatiliteit op de markten en de verschuiving naar opkomende economieën, gelooft UBS AM dat dit de juiste strategie is om hun klanten te helpen hun portefeuilles te diversifiëren en te profiteren van de groeimogelijkheden in deze regio's.

Winst Trump is slecht voor Treasuries

De recente verkiezingsoverwinning van Donald Trump heeft geleid tot een stijging van de rentetarieven op de obligatiemarkten, wat slecht nieuws is voor Treasuries en obligatiehouders. De markt verwacht dat het economische beleid van Trump zal leiden tot een hogere inflatie en rentetarieven, waardoor obligaties minder aantrekkelijk worden als belegging. Beleggers worden geadviseerd om hun portefeuilles te herzien en zich voor te bereiden op een veranderend economisch landschap.

Goud kan nog hoger

De prijs van goud is de afgelopen maanden gestaag gestegen, mede dankzij de toenemende geopolitieke spanningen en onzekerheid op de markten. Analisten voorspellen dat de prijs van goud nog hoger kan stijgen, aangezien beleggers op zoek zijn naar veilige havens voor hun kapitaal. Goud blijft een populaire keuze voor beleggers die bescherming zoeken tegen inflatie en marktrisico's.

Al met al zijn er verschillende ontwikkelingen in de financiële wereld die beleggers in de gaten moeten houden. Van prijswinnende vermogensbeheerders tot verschuivingen in marktvoorkeuren, het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen om weloverwogen beleggingsbeslissingen te nemen.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*