Uitbreiding van productaanbod

ForFarmers versterkt positie in restproducten met overname van Van Triest Veevoerders

ForFarmers heeft aangekondigd dat het Van Triest Veevoerders heeft overgenomen, wat volgens analisten van Degroof Petercam een interessante zet is om de positie van het bedrijf in restproducten te versterken. Deze overname is een strategische zet van ForFarmers om zijn marktaandeel te vergroten en zijn aanbod aan klanten uit te breiden.

Met de overname van Van Triest Veevoerders voegt ForFarmers een breed scala aan restproducten toe aan zijn portfolio. Deze restproducten kunnen worden ingezet als voer voor verschillende diersoorten, waardoor ForFarmers zijn klanten een breder en gevarieerder assortiment kan aanbieden. Dit stelt het bedrijf in staat om in te spelen op de veranderende behoeften en wensen van de veehouders en zo zijn marktpositie te versterken.

Versterking van duurzaamheid en circulariteit

Door restproducten te hergebruiken als diervoeder draagt ForFarmers bij aan een duurzamere en circulaire voedselproductie. Het bedrijf zet zich in voor een verantwoorde en efficiënte omgang met grondstoffen, waarbij restproducten worden benut en verspilling wordt voorkomen. Met de overname van Van Triest Veevoerders kan ForFarmers zijn duurzaamheidsdoelstellingen verder verwezenlijken en een positieve bijdrage leveren aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van de veehouderijsector.

Synergievoordelen en groeikansen

De samenwerking tussen ForFarmers en Van Triest Veevoerders biedt synergievoordelen en groeikansen voor beide partijen. Door de krachten te bundelen kunnen zij efficiënter opereren, kosten besparen en nieuwe markten en klanten bereiken. De gecombineerde expertise en ervaring van beide bedrijven zorgen voor een sterke positie in de markt en bieden mogelijkheden voor verdere groei en ontwikkeling.

Al met al is de overname van Van Triest Veevoerders door ForFarmers een strategische zet die de positie van het bedrijf in restproducten versterkt en nieuwe kansen biedt voor groei en duurzaamheid. Door samen te werken en hun krachten te bundelen, kunnen ForFarmers en Van Triest Veevoerders een belangrijke rol spelen in de verdere verduurzaming en professionalisering van de veevoederindustrie.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*