Wat gaat de AEX doen?

De AEX, de Amsterdamse beursindex, is de afgelopen periode flink in beweging geweest. Na een periode van stijgingen, lijkt de index nu wat volatieler te worden. Beleggers vragen zich dan ook af wat de AEX de komende tijd zal doen. Zal de stijgende lijn worden voortgezet, of kunnen we juist een daling verwachten?

Nationaal Beleggerssentiment

Om een beter beeld te krijgen van hoe beleggers momenteel denken over de toekomst van de AEX en individuele aandelen, wordt er regelmatig een meting van het Nationaal Beleggerssentiment gehouden. Beleggers wordt gevraagd naar hun verwachtingen en sentiment ten opzichte van de markt, en op basis van deze gegevens worden voorspellingen gedaan.

De parel van maart

Een interessant onderdeel van de meting is de verkiezing van de parel van de maand. Dit is het aandeel waar beleggers het meest positief over zijn voor de komende periode. Door te stemmen op welk aandeel volgens jou de parel van maart wordt, kun je meedoen aan de meting en je stem laten horen.

Doe mee aan de meting!

Benieuwd naar wat andere beleggers denken over de toekomst van de AEX en welk aandeel zij als parel van maart zien? Doe dan mee aan de meting van het Nationaal Beleggerssentiment en laat je stem horen! Op basis van de resultaten van de meting kun je wellicht nieuwe inzichten krijgen in de markt en je beleggingsstrategie daarop aanpassen. Veel succes met beleggen!

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*