Werkloosheidscijfers**

**

Op dinsdag 11 juni 2024 worden de werkloosheidscijfers bekendgemaakt door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Deze cijfers geven inzicht in de huidige stand van zaken op de arbeidsmarkt en kunnen een indicatie geven van de economische gezondheid van het land.

**Tussenkop: Inflatiecijfers**

Een dag later, op woensdag 12 juni 2024, worden de inflatiecijfers gepubliceerd. Deze cijfers laten zien hoe snel de prijzen van goederen en diensten stijgen en kunnen van invloed zijn op het monetaire beleid van de overheid en de rentetarieven van de centrale bank.

**Tussenkop: Rentebesluit ECB**

Op donderdag 13 juni 2024 wordt het rentebesluit van de Europese Centrale Bank (ECB) bekendgemaakt. Dit besluit kan gevolgen hebben voor de rentetarieven in Nederland en de eurozone als geheel. Het is daarom belangrijk om de ontwikkelingen op dit gebied goed in de gaten te houden voor beleggers en economen.

Met deze belangrijke gebeurtenissen op de financiële agenda is het essentieel voor investeerders en beleidsmakers om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de Nederlandse economie. Het is aan te raden om deze data te volgen en te analyseren om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen op het gebied van investeringen en economisch beleid.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*