Achtergrond van IMCD

IMCD is een toonaangevende distributeur van speciale chemicaliën en voedingsingrediënten. Het bedrijf heeft een wereldwijd netwerk van kantoren en magazijnen en bedient klanten in verschillende industrieën, waaronder farmaceutica, voedingsmiddelen, persoonlijke verzorging en coatings. Met de overname van Selechimica verstevigt IMCD haar positie in de farmaceutische industrie en breidt zij haar aanbod van producten en diensten uit.

Overname van Selechimica

Selechimica is een gerenommeerde distributeur van grondstoffen voor de farmaceutische industrie in Italië. Het bedrijf heeft een uitgebreid portfolio van hoogwaardige producten en een sterke reputatie opgebouwd in de markt. Met de overname door IMCD krijgt Selechimica toegang tot het wereldwijde netwerk en de expertise van IMCD, waardoor zij hun klanten nog beter kunnen bedienen en hun groei kunnen versnellen.

Strategie van IMCD

De overname van Selechimica past in de strategie van IMCD om haar positie in de farmaceutische industrie te versterken en haar klanten een breder scala aan producten en diensten aan te bieden. Door het combineren van de kennis, ervaring en netwerken van beide bedrijven, kan IMCD haar klanten nog beter ondersteunen bij het ontwikkelen en leveren van innovatieve oplossingen.

Toekomstplannen

IMCD is van plan om de activiteiten van Selechimica te integreren in haar bestaande activiteiten in de farmaceutische industrie. Hierbij zal de focus liggen op het uitbreiden van het productaanbod, het versterken van de klantrelaties en het verbeteren van de operationele efficiëntie. Door te investeren in de groei van Selechimica en het benutten van synergieën met IMCD, verwacht het bedrijf haar marktpositie verder te versterken en haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*