Analist verhoogt koersdoel voor Fugro

Jefferies-analist David Kerstens heeft het koersdoel voor Fugro verhoogd van 22,50 naar 26,50 euro. Daarnaast handhaaft hij het koopadvies voor het bedrijf. Deze verhoging van het koersdoel is gebaseerd op positieve ontwikkelingen binnen de markt en de prestaties van Fugro.

Positieve ontwikkelingen binnen de markt

Fugro is een internationaal opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in geotechniek, geoscience en asset integrity. Het bedrijf levert diensten en oplossingen voor de olie- en gasindustrie, de bouwsector en de mijnbouw. De markt waarin Fugro opereert laat positieve ontwikkelingen zien, wat bijdraagt aan de groeivooruitzichten van het bedrijf.

Sterke prestaties van Fugro

Fugro heeft de afgelopen periode sterke prestaties laten zien. Het bedrijf heeft geïnvesteerd in innovatieve technologieën en heeft nieuwe markten betreden. Daarnaast heeft Fugro zich gepositioneerd als een betrouwbare partner voor zijn klanten, wat heeft bijgedragen aan een groeiende klantenkring en een toenemende omzet.

Koopadvies gehandhaafd

Ondanks de koersdoelverhoging blijft analist David Kerstens het koopadvies voor Fugro handhaven. Hij is positief gestemd over de toekomstige groeivooruitzichten van het bedrijf en ziet nog ruimte voor verdere koersstijgingen. Beleggers die op zoek zijn naar groeimogelijkheden en exposure naar de energiesector, kunnen volgens Kerstens overwegen om Fugro-aandelen aan hun portefeuille toe te voegen.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*