Just Eat Takeaway breidt samenwerking met Amazon Prime uit

Just Eat Takeaway heeft aangekondigd dat ze maaltijden gratis zullen bezorgen aan Amazon Prime-leden in Duitsland, Oostenrijk en Spanje. Deze nieuwe samenwerking is een uitbreiding van de bestaande relatie tussen de twee bedrijven, die al samenwerken in andere Europese landen.

Voordelen voor Amazon Prime-leden

Amazon Prime-leden kunnen nu profiteren van gratis bezorging van maaltijden van restaurants die zijn aangesloten bij Just Eat Takeaway. Dit betekent dat Prime-leden kunnen genieten van hun favoriete gerechten zonder extra kosten voor bezorging.

Uitbreiding van marktaandeel

Door samen te werken met Amazon Prime, kan Just Eat Takeaway zijn marktaandeel vergroten in Duitsland, Oostenrijk en Spanje. Dit stelt het bedrijf in staat om meer klanten aan te trekken en een grotere aanwezigheid te hebben op de markt voor maaltijdbezorging.

Concurrentie met andere bezorgdiensten

Met de uitbreiding van hun samenwerking met Amazon Prime, hoopt Just Eat Takeaway ook de concurrentie aan te gaan met andere maaltijdbezorgingsdiensten in de regio. Door gratis bezorging aan te bieden aan Prime-leden, hoopt het bedrijf zich te onderscheiden van de concurrentie en meer klanten aan te trekken.

Al met al is de uitbreiding van de samenwerking tussen Just Eat Takeaway en Amazon Prime een strategische zet om het marktaandeel van het bedrijf te vergroten en de concurrentie aan te gaan in de steeds groeiende markt voor maaltijdbezorging. Klanten kunnen nu profiteren van gratis bezorging van hun favoriete gerechten, wat zowel voor Just Eat Takeaway als voor Amazon Prime een win-win situatie is.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*