Over de samenwerking

Ajax en VodafoneZiggo hebben hun langlopende samenwerking verlengd. Dit maakte de Amsterdamse voetbalclub woensdagochtend bekend.

De samenwerking tussen Ajax en VodafoneZiggo bestaat al sinds 2014. VodafoneZiggo is de officiële telecompartner van de club en levert onder andere internet- en televisiediensten aan Ajax. Ook hebben ze gezamenlijk verschillende initiatieven opgezet om fans dichter bij de club te betrekken, zoals speciale acties en evenementen.

Voordelen van de samenwerking

De verlenging van de samenwerking tussen Ajax en VodafoneZiggo brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo zullen fans kunnen genieten van exclusieve content en aanbiedingen, speciaal samengesteld door beide partijen. Daarnaast zal de technologische ondersteuning van VodafoneZiggo ervoor zorgen dat de club optimaal kan blijven presteren, zowel op als naast het veld.

Reactie van de betrokken partijen

Zowel Ajax als VodafoneZiggo zijn verheugd met de verlenging van hun samenwerking. Edwin van der Sar, algemeen directeur van Ajax, benadrukte het belang van een sterke partner als VodafoneZiggo voor de club. Ook Jeroen Hoencamp, CEO van VodafoneZiggo, sprak zijn enthousiasme uit over de voortzetting van de samenwerking en de mogelijkheden die dit met zich meebrengt.

Met de verlenging van de samenwerking tussen Ajax en VodafoneZiggo kunnen fans en supporters van de club zich verheugen op een nog intensievere band met hun favoriete team. De komende jaren zullen beide partijen blijven samenwerken om de fanbeleving te optimaliseren en de club naar nieuwe successen te leiden.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*