Positieve start voor Europese beurzen

De Europese beurzen staan op dinsdagochtend voor een positieve opening. Beleggers zijn optimistisch gestemd door positieve ontwikkelingen op het gebied van handelsgesprekken tussen de Verenigde Staten en China. Daarnaast wordt er uitgekeken naar de publicatie van belangrijke economische cijfers later in de week.

Handelsoorlog tussen VS en China

De handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China heeft de aandelenmarkten de afgelopen maanden flink doen schommelen. Beleggers zijn dan ook hoopvol gestemd nu er signalen zijn dat beide landen dichter bij een akkoord kunnen komen. Dit heeft een positief effect op het sentiment op de Europese beurzen.

Belangrijke economische cijfers op komst

Later in de week worden er verschillende belangrijke economische cijfers gepubliceerd die invloed kunnen hebben op de beurskoersen. Zo worden onder andere cijfers over de economische groei, werkgelegenheid en inflatie verwacht. Beleggers houden deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten om hun beleggingsbeslissingen te bepalen.

Al met al lijkt het erop dat de Europese beurzen een positieve start zullen maken op dinsdag. Beleggers zijn optimistisch gestemd door de ontwikkelingen op het gebied van handelsgesprekken en kijken uit naar de publicatie van belangrijke economische cijfers later in de week.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*