Reden van de verkoop

ING heeft besloten om zijn retailactiviteiten in Luxemburg af te stoten en zich te concentreren op de meer winstgevende wholesale en private banking-klanten. De bank heeft aangegeven dat deze strategische beslissing is genomen om de focus te leggen op activiteiten die een hoger rendement opleveren en beter aansluiten bij de kernactiviteiten van ING.

Gevolgen voor klanten

Voor de retailklanten van ING in Luxemburg betekent de verkoop van de retailactiviteiten dat zij overgeheveld zullen worden naar een andere financiële instelling. ING zal ervoor zorgen dat de overgang voor de klanten zo soepel mogelijk verloopt en dat zij goed geïnformeerd worden over de veranderingen.

Toekomstplannen van ING

Door zich te richten op wholesale en private banking-klanten, hoopt ING haar positie op de markt te versterken en haar winstgevendheid te vergroten. De bank zal blijven investeren in deze segmenten om zo een nog betere dienstverlening te kunnen bieden aan haar klanten.

Reactie van ING

In een verklaring heeft ING aangegeven dat de verkoop van de retailactiviteiten in Luxemburg past binnen de strategie van de bank om haar activiteiten te stroomlijnen en te optimaliseren. ING blijft zich inzetten voor groei en innovatie in de financiële sector en ziet deze beslissing als een stap in de goede richting.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*