Reden van vertrek CFO Mark Luttikhuis

NX Filtration heeft aangekondigd dat CFO Mark Luttikhuis het bedrijf zal verlaten en dat Jan Feie Zwiers hem zal opvolgen. De reden voor het vertrek van Luttikhuis is niet bekendgemaakt.

Ervaring van Jan Feie Zwiers

Jan Feie Zwiers heeft ruime ervaring op het gebied van financiën en heeft eerder gewerkt in leidinggevende posities bij verschillende bedrijven. Hij zal naar verwachting een waardevolle aanwinst zijn voor het team van NX Filtration.

Toekomstplannen van NX Filtration

Met de benoeming van Jan Feie Zwiers als nieuwe CFO wil NX Filtration zich verder versterken op het gebied van waterzuiveringstechnologie. Het bedrijf heeft ambitieuze groeiplannen en ziet Zwiers als een belangrijke speler in het realiseren van deze doelstellingen.

Reactie van het management

Het management van NX Filtration is verheugd met de komst van Jan Feie Zwiers als nieuwe CFO en heeft het volste vertrouwen in zijn capaciteiten. Ze kijken uit naar een succesvolle samenwerking en zijn ervan overtuigd dat Zwiers een waardevolle bijdrage zal leveren aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf.

Met de benoeming van Jan Feie Zwiers als nieuwe CFO lijkt NX Filtration klaar te zijn voor een nieuwe fase van groei en innovatie. De waterzuiveringsspecialist blijft streven naar duurzame oplossingen en hoopt met Zwiers aan boord haar positie in de markt te versterken.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*