Reden voor stilleggen brouwerij

Heineken heeft besloten om zijn brouwerij in Vietnam tijdelijk stil te leggen vanwege de aanhoudende economische impact van de COVID-19 pandemie. De brouwerij, gelegen in de provincie Ba Ria-Vung Tau, heeft te maken met een afname in de vraag naar bier vanwege de beperkende maatregelen die zijn ingesteld om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

Gevolgen voor werknemers

Het stilleggen van de brouwerij heeft ook gevolgen voor de werknemers. Heineken heeft aangegeven dat zij hun werknemers in Vietnam zullen compenseren voor het verlies aan inkomen dat zij zullen ervaren als gevolg van de tijdelijke sluiting. Daarnaast zal het bedrijf de werknemers blijven ondersteunen en voorzien van de nodige hulp tijdens deze moeilijke periode.

Heineken's betrokkenheid bij Vietnam

Heineken is al vele jaren actief in Vietnam en heeft een sterke band opgebouwd met de lokale gemeenschappen. De brouwerij in Ba Ria-Vung Tau heeft een belangrijke rol gespeeld in de economische ontwikkeling van de regio en heeft bijgedragen aan de werkgelegenheid en welvaart van de inwoners. Het bedrijf blijft zich inzetten voor de lokale gemeenschappen en zal blijven investeren in duurzame projecten om de regio te ondersteunen.

Toekomstplannen van Heineken in Vietnam

Ondanks de tijdelijke stillegging van de brouwerij, blijft Heineken vastbesloten om zijn activiteiten in Vietnam voort te zetten. Het bedrijf heeft aangegeven dat zij blijven geloven in de potentie van de Vietnamese markt en zullen blijven investeren in de groei en ontwikkeling van hun merken in het land. Heineken blijft zich inzetten voor een duurzame toekomst in Vietnam en zal blijven streven naar een positieve impact op de lokale gemeenschappen.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*