Technische ontwikkelingen bij de AEX-index

In deze TA-video-update bespreek ik de laatste technische ontwikkelingen bij de AEX-index. De AEX-index is de belangrijkste Nederlandse beursindex en geeft een goed beeld van de prestaties van de Nederlandse aandelenmarkt. Ik zal de recente koersbewegingen analyseren en kijken naar mogelijke steun- en weerstandsniveaus.

De AEX-index heeft de afgelopen weken een sterke stijging laten zien, maar lijkt nu wat te consolideren. Het is belangrijk om te kijken naar het gedrag van de index rond bepaalde niveaus, zoals bijvoorbeeld de 600 punten. Een doorbraak van dit niveau zou kunnen wijzen op verdere stijgingen, terwijl een terugval erop zou kunnen duiden op een tijdelijke correctie.

Technische plaatjes van AMD, Alibaba en Deutsche Börse

Naast de AEX-index zal ik ook de technische plaatjes van AMD, Alibaba en Deutsche Börse bespreken. Deze aandelen hebben allemaal hun eigen specifieke kenmerken en kunnen interessante handelsmogelijkheden bieden voor beleggers.

AMD is een bekende chipmaker die de laatste tijd veel in het nieuws is geweest vanwege de sterke groei in de markt voor computerchips. Het technische plaatje van AMD ziet er momenteel positief uit, met een stijgende trend en mogelijke steun rond de $100 niveau.

Alibaba is een van de grootste e-commercebedrijven ter wereld en heeft de laatste tijd te maken gehad met verschillende uitdagingen, waaronder regelgevingskwesties in China. Het technische plaatje van Alibaba is op dit moment wat gemengd, met steun rond de $200 niveau, maar ook weerstand bij de $220 niveau.

Deutsche Börse is een Duits bedrijf dat actief is op het gebied van financiële dienstverlening en heeft een stabiele groei laten zien de afgelopen jaren. Het technische plaatje van Deutsche Börse is op dit moment positief, met steun rond de €150 niveau en mogelijke weerstand bij de €160 niveau.

Conclusie

In deze TA-video-update heb ik de laatste technische ontwikkelingen bij de AEX-index besproken en gekeken naar de technische plaatjes van AMD, Alibaba en Deutsche Börse. Het is belangrijk om de markt goed in de gaten te houden en te blijven letten op mogelijke kansen en risico's. Als belegger is het essentieel om een goed begrip te hebben van technische analyse en deze toe te passen bij het nemen van investeringsbeslissingen.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*