Wat is de IEX Beleggersdag?

Op 28 juni vindt de IEX Beleggersdag plaats, een evenement waar beleggers de kans krijgen om in contact te komen met experts uit de financiële wereld. Deze dag staat in het teken van kennisdeling, netwerken en inspiratie opdoen voor het optimaliseren van beleggingsstrategieën.

5 CEO's en meer dan 10 masterclasses

Tijdens de IEX Beleggersdag zullen maar liefst 5 CEO's van verschillende bedrijven aanwezig zijn om hun visie te delen op de financiële markten en beleggingskansen. Daarnaast worden er meer dan 10 masterclasses georganiseerd waar beleggers kunnen leren van experts over onderwerpen als technische analyse, waardebeleggen en duurzaam beleggen.

Meet & greet met IEX-analisten en live podcastopname

Een unieke kans die geboden wordt tijdens de IEX Beleggersdag is de mogelijkheid om in gesprek te gaan met IEX-analisten. Beleggers kunnen vragen stellen, advies krijgen en inzichten delen met deze deskundigen. Daarnaast zal er een live podcastopname plaatsvinden waarbij interessante gesprekken en discussies worden gevoerd over actuele ontwikkelingen in de financiële wereld.

Praktische informatie en inschrijving

De IEX Beleggersdag vindt plaats op 28 juni en zal gehouden worden in een centrale locatie. Beleggers kunnen zich inschrijven voor dit evenement via de website van IEX en daar ook meer informatie vinden over het programma, de sprekers en de kosten voor deelname. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt en het belooft een inspirerende dag te worden voor alle beleggers die hun kennis willen vergroten en netwerk willen uitbreiden.

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*