Wat is de IEX Beleggersdag?

Op 28 juni vindt de IEX Beleggersdag plaats, een evenement waarbij beleggers de kans krijgen om meer te leren over de financiële markten en te netwerken met experts uit de industrie. Deze editie belooft een boeiend programma met 5 CEO's die hun inzichten delen, meer dan 10 masterclasses waarin verschillende beleggingsthema's worden behandeld, een meet & greet met IEX-analisten en een live podcastopname.

Inspirerende sprekers en masterclasses

De 5 CEO's die tijdens de IEX Beleggersdag zullen spreken, komen uit verschillende sectoren en delen hun visie op de markt en hun bedrijf. Dit biedt beleggers een unieke kans om direct van de bron te horen wat er speelt in de industrie. Daarnaast zullen er meer dan 10 masterclasses worden gegeven door experts die dieper ingaan op specifieke beleggingsthema's, zoals technische analyse, duurzaam beleggen en dividendbeleggen.

Meet & greet met IEX-analisten en live podcastopname

Naast de inspirerende sprekers en masterclasses, krijgen beleggers ook de kans om persoonlijk in gesprek te gaan met IEX-analisten tijdens de meet & greet. Dit is een unieke gelegenheid om vragen te stellen en advies te krijgen van ervaren professionals. Bovendien zal er een live podcastopname plaatsvinden waarbij beleggers kunnen luisteren naar interessante gesprekken en inzichten van experts uit de industrie.

Kortom, de IEX Beleggersdag op 28 juni belooft een boeiende en leerzame dag te worden voor beleggers die geïnteresseerd zijn in de financiële markten. Met inspirerende sprekers, informatieve masterclasses, een meet & greet met IEX-analisten en een live podcastopname, is er voor ieder wat wils. Zorg dat je erbij bent en mis deze kans niet om je kennis en netwerk uit te breiden!

Daytrader & hoofdredacteur at beleggen-vandaag.nl | Website | + posts

Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

About Erik 0 Articles
Erik Korte is fulltime daytrader en daarnaast hoofdredacteur van beleggen-vandaag.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*